Selecteer een pagina

DCA Dienstencheques Annick

Maak gebruik van onze professionele huishoudhulp

Op ons kan je rekenen!

Wij proberen steeds dé perfect match te vinden tussen de klant en de huishoudhulp. Een tevreden klant en een aangename werksfeer dragen we hoog in het vaandel. Onze ervaren huishoudhulpen staan graag klaar om u te helpen bij huishoudelijke taken zoals:

Schoonmaken

Inclusief ramen

Wassen & strijken

Maaltijden bereiden

Wekelijkse boodschappen

Zoals naar de bakker, supermarkt of het postkantoor gaan.

Wat is een dienstencheque?

Het is een betaalmiddel uitgegeven door Pluxee dat bestaat in papieren en elektronische vorm. De prijs bedraagt €9,00 per cheque. Dankzij de fiscale vermindering van 20% van de Vlaamse overheid blijft je eigen bijdrage echter beperkt tot €7,20 netto onder bepaalde voorwaarden. Jaarlijks stuurt Pluxee je een fiscaal attest om bij je belastingaangifte te voegen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij maakten met onze huishoudhulpen afspraken wat betreft hun taken, werkuren, veiligheid en hygiëne. Ook willen we dat onze huishoudhulpen beleefd en respectvol omgaan met alle klanten.

Onze huishoudhulpen zijn verzekerd tegen arbeidsongevallen en materiële schade die ze kunnen aanrichten in uw huis. Ze moeten ons steeds onmiddellijk verwittigen wanneer er zich een arbeidsongeval of materiële schade voordoet.

Wij contacteren u altijd als uw huishoudhulp niet kan komen door ziekte, verlof of opleiding. Wij doen ons uiterste best om vervanging te sturen als u dit wenst. Echter is het niet mogelijk om dit te garanderen.

Wat verwachten wij van u?

Respect en begrip

We vinden het fijn als u op een respectvolle manier met onze huishoudhulpen omgaat.
Bij regen, sneeuw, bij extreem lage of hoge temperaturen werkt niemand graag buiten.
Maak liefst duidelijke afspraken met de poetshulp in verband met roken.
Graag ev. huisdieren afzonderlijk plaatsen, indien onze huishoudhulpen allergisch of bang zijn voor dieren.

Hygiëne en veiligheid

We vragen dat u onze huishoudhulpen in veilige en hygiënische omstandigheden laat werken en dat u degelijk poetsmateriaal ter beschikking stelt.

Laat u onze mensen aub niet poetsen met ammoniak en javel. Deze stoffen veroorzaken irritatie aan de huid, ogen en slijmvliezen.

Indien zij op hoogte moeten werken, is het voor hen veilig en aangenaam als ze een degelijk keukentrapje ter beschikking hebben. Ze mogen niet hoger staan dan 3 treden.

Discriminatie

DCA maakt geen onderscheid naar ras, religie, leeftijd, geslacht of afkomst en respecteert eenieders uniciteit. Wij verwachten van onze klanten hetzelfde.

Annulatie

Indien u een hulpbeurt wenst te annuleren, vragen we dat minstens 1 week op voorhand te doen.
Verwittig de huishoudhulp, maar vergeet ook ons niet te verwittigen.

Onze gemotiveerde medewerkers

Evi

Rebecca

Marjan

Endang

Kris

Mira

Stephanie

Francisca

Evelien

Hilde

Marlies

Reizl

Godelieve

Nancy

Ruth

Sonja

Kelly

Miranda

Clara